Crunchy witte chocoladeschotsen

Crunchy witte chocoladeschotsen

Ingrediënten

200 g witte chocolade
35 g cornflakes

Bereiding

Weeg de cornflakes af en verkruimel ze. Je wilt wel de crunch proeven van de cornflakes, dus maak er geen kruimels van.

Breek de chocola in blokjes en smelt au bain marie. Roer het goed door (ik zou hiervoor een pannenlikker gebruiken). Roer de cornflakes erdoor en stort het geheel uit op een veel bakpapier.

Leg er nog een vel bakpapier bovenop en rol uit met een deegroller tot het een paar mm dik is. Schuif het geheel op een groot plat bord en zet het in de koelkast. Laat het minstens 30 minuten koelen. 

Breek het grote chocoladestuk in kleinere stukken. Bewaar het in de koelkast, ze smelten erg snel. 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *