Blondies
Als je al een aantal keer brownies hebt gemaakt en je op zoek bent naar een variatie, ben je hier aan het juiste adres! Met dit recept maak je makkelijk heerlijke, glutenvrije blondies met witte chocola en frambozen.
INGREDIËNTEN:
225 g roomboter
340 g lichtbruine basterdsuiker
275 g meel, schär mix C
2 eieren
1 zakje vanillesuiker
snufje zout
100 g witte chocola
100 g bevroren frambozen
BEREIDING:
Bereid het bakblik (bij voorkeur een vierkant bakblik van 20 x 20 cm) voor door het in te vetten en met bakpapier te bekleden. Zet opzij.
Smelt de boter en mix samen met de basterdsuiker en vanillesuiker tot een glad geheel. Voeg de eieren één voor één toe en mix op de hoogste snelheid een paar minuten door.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hak de chocolade grof en voeg deze samen met de frambozen toe. Spatel door het beslag en giet het vervolgens in het bakblik.
Bak 25 tot 30 minuten tot de blondies goudbruin gekleurd zijn en een beetje hard aanvoelen, maar nog zacht zijn vanbinnen.
Laat de blondies eerst afkoelen, voor je ze in stukken snijdt.