Kaneelkoekjes

Kaneelkoekjes

Heerlijke brosse, knapperige koekjes. Niet moeilijk om te maken en je hebt niet veel nodig!Verwarm de oven voor op 220 graden.
Leg de 2 lapjes bladerdeeg op elkaar.
Rol de lapjes uit tot het 1 grote, dunne lap is.
Steek met een koekvormpje, bijv. in de vorm van een sterretje, zoveel mogelijk koekjes uit de lap.
Leg alle koekjes op een bord.
Rol de rest van het deeg weer uit en steek er opnieuw koekjes uit. Herhaal dit totdat al je deeg op is.
Kluts het ei.
Meng in een bakje de kaneel met de suiker.
Smeer met een kwastje op elk koekje een heel klein beetje ei.
Schep over elk koekje een halve theelepel kaneelsuiker.
Pak de koekje 1 voor 1 op en schud de kaneelsuiker die niet blijft plakken eraf.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg alle koekjes erop.
Bak ze in een hete lucht oven 4 minuten en in een gasoven 8 minuten.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *