Romige pasta carbonara

Romige pasta carbonara

Deze pasta is heerlijk romig en vol smaak, en zooo makkelijk en snel te bereiden!

Kooktijd: 25 minuten
Hoeveelheid: 4 personen

 

Ingrediënten

350 gram pasta (spaghetti)

1 ei

1 pakje spekjes

120 gram parmezaanse kaas

1 ui

1 teentje knoflook

 

Bereiding

Kook de pasta gaar zoals op de verpakking staat.

Bak de spekjes. Als ze bijna klaar zijn, haal je ze uit de pan, snijd je ze nog even kleiner en bak je ze verder.

Snijd de ui klein en pers de knoflook. Voeg dit ook toe.

Rasp de parmezaan.

Giet de pasta af, maar laat een klein beetje vocht eraan hangen.

Doe de pasta in een grote kom en roer de spekjes en de kaas er doorheen.

Breek het ei boven de kom en roer er goed doorheen.

Voeg een beetje peper toe.

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *