Pastasalade met pesto

Pastasalade met pesto

Ingrediënten:

300 g pasta

300 g mozzarella

250 g cherrytomaatjes

80 g pijnboompitten

75 ml olijfolie

30 g parmezaanse kaas

30 g basilicum

1 teentje knoflook

Snufje zout

Bereiding:

Kook de pasta.

Maak ondertussen de pesto door de basilicum, 2 el  gebakken pijnboompitten, de parmezaanse kaas, de knoflook en het snufje zout in een blender te doen en wacht tot een gladde pesto gevormd is.

Snijd de cherrytomaatjes en mozzarella in stukjes.

Giet de pasta af. Doe de pasta, overige pijnboompitten, mozzarella, tomaat en pesto in de kom en schep om.

Geniet van deze heerlijke, gezonde, energie gevende pastasalade!

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *