Glutenvrije brownies

Glutenvrije brownies

Het maken van brownies is helemaal niet moeilijk. Sterker nog, het kan haast niet mislukken! Let maar op!

Kooktijd: 40 minuten
Hoeveelheid: 16 brownies van 4 bij 4 cm

Ingrediënten

60 g roomboter

150 g kristalsuiker

75 g donkere basterdsuiker

125 g pure chocola

1 el pannenkoekenstroop

2 eieren

1 tl vanille-extract

100 g bloem

20 g cacao

1 tl bakpoeder

(100 g m&m’s)

Bereiding

Smelt de boter, 2 soorten suiker, chocola en stroop in een steelpan. Laat het mengsel als het gesmolten is afkoelen tot het lauwwarm is, het hoeft niet helemaal op kamertemperatuur te zijn.

Klop de eieren met het vanille-extract luchtig. Voeg beetje bij beetje het mengsel uit de steelpan toe en roer tot het een luchtig mengsel is.

Voeg bloem, cacao en bakpoeder toe en meng tot een dik en stroperig beslag.

Bekleed een bakvorm (20 bij 20 cm) met bakpapier en giet het beslag hierin. Strooi de m&m’s erover.

Bak 20 minuten op 190 graden.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *